Tjahny Bercx

Chief People & Performance

LeasePlan

Tjahny Bercx begon zijn carrière bij LeasePlan Corporation in september 2005 als SCVP Human Resources, Legal & Compliance. In augustus 2009 werd hij benoemd tot CEO van LeasePlan Brazilië en in 2013 werd hij overgeplaatst naar LeasePlan Mexico. In januari 2017 keerde hij terug naar Nederland als Chief People & Performance. Naast deze functie is hij tevens Country Cluster Executive, verantwoordelijk voor Brazilië, Mexico, de VS, Zwitserland en Oostenrijk. Tjahny is lid van de board van LeasePlan Group. En sinds 2019 is hij lid van Supervisory Board van ProRail.

Eerder vervulde hij verschillende senior corporate VP HR-functies bij KLM en ING Barings. Tjahny begon zijn loopbaan bij de Koninklijke Marine, onder meer als organisatiepsycholoog bij de Admiraliteit in Den Haag. Hij is afgestudeerd als psycholoog en behaalde een Master in Business Administration en Work & Organization. Tjahny heeft verschillende HR-boeken op zijn naam staan en was mede-oprichter en hoofdredacteur van het magazine HR Strategie.

 

12.30 - 12.55 uur

Keynote: Digitale transformatie bij LeasePlan - Reimagine People & Performance

Mede door de coronacrisis zijn organisaties in toenemende mate aan het digitaliseren. Bij LeasePlan was deze strategie al eerder ingezet. Hoe neem je medewerkers daarin mee en wat vraagt dit van hun skills? En in hoeverre heeft dit impact op de arbeidsvoorwaarden? En kun je iedereen wel aan boord houden bij deze digitale transformatie? Tjahny Bercx vertelt in zijn keynote hoe hij dit samen met zijn CEO heeft aangepakt bij dit internationaal opererende autoleasebedrijf.

MindCampus.png
Arbeidsvoorwaarden wijzigen is een merk vanMindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte
HR academy.png