Thijs Fokker

Hutten Happifier

Hutten

Thijs Fokker is Hutten Happifier en een energieke linksbuiten die ervan geniet anderen in staat te stellen om te scoren en graag het team op sleeptouw neemt. Iemand die gelooft dat de mens van nature goed is en bij wie het glas altijd half vol is. Een ondernemende levensgenieter die overtuigd is van de kracht van intrinsieke motivatie, van het enorme rendement van geluk en van de meerwaarde van persoonlijk contact. Sportman in hart en nieren die zichzelf dagelijks wil verbeteren en met een lach op het gezicht uitdagingen niet uit de weg gaat.

 

10.45 – 11.10 uur

Hoe Hutten de coronacrisis aanpakt

Culinair dienstverlener Hutten is een innovatieve en unieke organisatie die ernaar streeft om de Beste, Leukste en Gelukkigste (BLG) te zijn. Als gevolg van de coronacrisis wordt de horeca zwaar getroffen en dit vergt het uiterste van de motivatie en innovatiekracht van de ‘samenwerkers’ van Hutten.


Bedrijfsrestaurants, een van de pijlers van Hutten, zijn massaal gesloten. En naar verwachting zal het volume van voor de coronacrisis door het thuiswerken niet meer terugkomen. Hutten is daardoor gedwongen om maatregelen te nemen. En dat hoeft niet altijd negatief te zijn. Thijs Fokker laat zien  hoe dat wordt aangepakt.

MindCampus.png
Arbeidsvoorwaarden wijzigen is een merk vanMindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte
HR academy.png