Hanneke van Dorst

Consultant Arbeidsvoorwaarden en Arbeidsverhoudingen

Human Capital Group

Hanneke van Dorst is specialist op gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen. Zij adviseert werkgevers over alle denkbare arbeidsvoorwaardelijke regelingen, waaronder individuele keuzebudgetten, cao-toepassing en consequenties na fusies en overnames. Daarnaast ondersteunt zij werkgevers in het overleg met ondernemingsraad en vakbonden.

 

11.55 – 12.20 uur

Praktijksessie: Kosten van arbeidsvoorwaarden matigen pak je zo aan

In de afgelopen periode hebben werkgevers massaal een beroep op de loonkostensubsidie van de NOW gedaan. Nu het einde van de tweede NOW-ronde nadert, neemt de onzekerheid over werkbehoud en inkomen bij medewerkers toe. Hoe kun je de kosten van arbeidsvoorwaarden op een verantwoorde manier matigen als werkgever?

 

In deze praktijksessie gaat Hanneke van Dorst in op het spanningsveld tussen het duurzaam voortzetten van de onderneming door kostenverlaging/beheersing en de behoefte aan zekerheden bij de medewerker. Welke kosten op het gebied van arbeidsvoorwaarden kun je matigen zonder deze spanning te ver op te drijven en hoe pak je dat in de praktijk aan?

MindCampus.png
Arbeidsvoorwaarden wijzigen is een merk vanMindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte
HR academy.png