Esther Flipse 

Senior beloningsspecialist & oprichter Merknemers

Merknemers

Esther haar specialisatie is het realiseren van een doelgericht en eigentijds (modern) beloningsbeleid. Zij is de perfecte partner voor bedrijven die medewerkers zien als hun belangrijkste kapitaal. Samen met haar klanten, de organisatie èn medewerkers, ontwikkelt zij beloningsbeleid dat past bij hun persoonlijke situatie en de bedrijfsvoering. Uitgangspunt is het realiseren van oplossingen zonder de risico’s van onvoorspelbare kosten. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Esther veel bedrijven geholpen naar eigentijds beloningsbeleid, en is zij met recht een beloningsbeleid-expert te noemen die op veel aanverwante vakgebieden onderlegd is.

 

10.45 - 11.10 uur

Praktijksessie: Hoe gaan we om met thuiswerken en mobiliteit?

Waar loop je als organisatie tegenaan nu werknemers structureel meer thuiswerken? Hoe ga je als werkgever om met thuiswerkvergoedingen voor de inrichting van de werkplek, internet, energiekosten, reiskosten en dergelijke? Welke onkosten kunnen werknemers voor thuiswerken declareren? Kun je een budget bieden en hoe werkt dat fiscaal (WKR)? En: welke kansen biedt deze andere manier van werken in relatie tot mobiliteit en flexibiliteit op langere termijn?
 

Volgens Esther Flipse is nú bij uitstek het moment om het thuiswerkbeleid goed tegen het licht te houden en daarbij direct de koppeling met het mobiliteitsbeleid te maken. Door deze twee samen te pakken kun je de medewerkers flexibiliteit en keuzevrijheid bieden én als werkgever kosten besparen. Hoe? Dat legt Esther uit in deze sessie

MindCampus.png
Arbeidsvoorwaarden wijzigen is een merk vanMindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte
HR academy.png